خسارت در پی اغتشاشات اخیر به اموال این مجموعه در قسمت ورودی شهرک صنعتی

به گزارش شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز به نقل از ایرنا گذر عده‌ای از مرز و حدود اعتراض مدنی به اصلاح قیمت بنزین، ناآرامی‌هایی را طی روزهای ۲۵ و ۲۶ آبان‌ماه گذشته در شیراز رقم زد که با همت و تلاش شورای تامین استان فارس و نیروهای امنیتی و انتظامی در ۴۸ ساعت پایان یافت. 

صبح روز شنبه ۲۵ آبان‌ماه ۹۸، توقف چند خودرو در جاده شهرک صنعتی شیراز منجر به ایجاد ترافیک در کمربندی شیراز شد و عملاً بسیاری از کارگران و کارکنان واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در این شرکت موفق به حضور در محل کار خود نشدند.
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز در پایان ناآرامی‌ها در گفت‌وگویی با ایرنا اظهار داشت:‌ شورای تامین استان فارس نهایت تلاش خود را کرد که در کمترین زمان ممکن برای مدیریت اغتشاشات اخیر در شیراز تصمیم گیری کند.
جواد باصری افزود: سطح اعتراضات و اغتشاشات اخیر در شیراز گسترده بود و در بسیاری از مناطق و محله‌های شیراز مشاهده می شد و همزمان اتفاقاتی در نقاط مختلف شهر رخ می داد و با توجه به وجود محل های استراتژیک در شهر و همچنین محدودیت نیروهای انسانی دستگاه های انتظامی،عملکرد شورای تامین فارس خوب بود.
وی ادامه داد: به جز اغتشاشات میدانی، محل‌های مهمی در سطح شهر شیراز وجود دارد که در زمان بحران باید از آن محافظت شود و در مجموع شورای تامین استان و مدیریت امنیتی فارس در اغتشاشات اخیر خوب عمل کرده و ظرف ۴۸ ساعت عمده کسانی که برنامه تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم را داشتند شناسایی و دستگیر شدند و درگیری از کف خیابان جمع شد.
او اظهار داشت: اگر درایت و تدبیراندیشی شورای تامین استان فارس نبود، هرگز آرامشی که اکنون در سطح این استان و شیراز ایجاد شده وجود نداشت.

اغتشاشگران و غارت اموال مردم
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز در ادامه سخنان خود،گفت: در حوزه شهرک صنعتی شیراز نیز این نگرانی وجود داشت که این اغتشاشات به حمله و غارت به اموال مردم در این محل منجر شود که با حضور به موقع دستگاه های امنیتی و انتظامی این دغدغه رفع شد.
وی با بیان اینکه خسارات‌هایی نیز به شهرک صنعتی بزرگ شیراز وارد شد،گفت: بیش از ۲۰۰ میلیون تومان خسارت در پی اغتشاشات اخیر به اموال این مجموعه در قسمت ورودی شهرک صنعتی و در تاسیسات برق،برج روشنایی، دوربین مداربسته و ... وارد شده است.


باصری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: برخی معتقدند که شیوه درست اصلاح قیمت بنزین و سهمیه بندی آن این بود که دولت در سالهای اخیر هرسال به اندازه ای ثابت به نرخ بنزین می افزود اما به این موضوع باید توجه داشت که در سالهای گذشته وضعیت کشور به گونه ای نبود که بتوان این کار را انجام داد.
وی با بیان اینکه شدیدترین تحریم ها را آمریکا و اروپا در سالهای اخیر علیه مردم ایران بکار گرفته اند،گفت: در سالیان گذشته بیشترین شوک اقتصادی به کشور ما وارد شد و مسئولان ایران و نظام جمهوری اسلامی بطور مداوم در حال کاهش آسیب‌های جامعه در پی این وضعیت بودند و افزایش قیمت بنزین در این شرایط ممکن نبود.

مراقب افزایش قیمتها باشید
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز به اصلاح نرخ سوخت در شرایط کنونی بدون بسته های جایگزین اشاره کرد و افزود: منظور از بسته جایگزین دادن یارانه به مردم نیست بلکه مدیریت تامین مایحتاج مردم در همه حوزه ها است و همچنین این قول به مردم داده شود که از افزایش قیمت ها در شرایط فعلی جلوگیری شود.
وی ادامه داد: نرخ سوخت در حدود یک هفته گذشته اصلاح شد و افزایش یافت اما علیرغم همه قول هایی که مسئولان داده اند اما قیمت برخی کالاها مثل تره بار و سبزیجات افزایش یافته است.
وی نگرانی مردم و دلسوزان نظام را این دانست که این رخدادها مانند دومینو دامان کل اقتصاد کشور را بگیرد.

باصری در ادامه تاکید کرد: دولت با اصلاح قیمت بنزین و سهمیه بندی سوخت خود را هزینه و فدا کرد.
وی ادامه داد: اگر قرار بود رییس جمهوری با رویکرد سیاسی تصمیم بگیرد هرگز با افزایش قیمت بنزین در شرایط کنونی موافقت نمی کرد و احتمالا این تصمیم را به دولت بعدی واگذار می کرد و حداقل قبل از انتخابات پیش رو این کار را انجام نمی داد.
مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز با اشاره به تصویب اصلاح قیمت بنزین در شورای هماهنگی سران قوا و حمایت مقام معظم رهبری از این تصمیم گفت:‌ مشخص است که همه ارکان نظام و سران قوا به این اتفاق نظر رسیدند که این تصمیم در فضای تخاصم برخی کشورها از جمله آمریکا، به صلاح مردم و کشور است.