نشست سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اعضای جدید هیأت‌مدیره شهرک صنعتی بزرگ شیراز

«در نشست سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اعضای هیأت‌مدیره شهرک صنعتی بزرگ عنوان شد :

ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و خدمات با نگاه آینده‌نگر در بزرگ‌ترین شهرک صنعتی جنوب کشور/اشتغال‌زایی بیش از ۳۰ هزار نفر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز؛ نقش‌آفرینی اثر گذار در اقتصاد فارس /تأکید بر جداسازی شبکه آب شرب و صنعتی و بهره‌گیری از پساب تصفیه‌شده برای تأمین نیاز صنایع

نشست مشترک سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، با اعضای جدید هیأت‌مدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز با هدف بررسی مهم‌ترین مسائل زیرساختی، خدماتی و برنامه‌های توسعه‌ای این شهرک صنعتی برگزار شد.

در این نشست، سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به جایگاه راهبردی شهرک صنعتی بزرگ شیراز، اظهار داشت: این شهرک به‌عنوان بزرگ‌ترین شهرک صنعتی جنوب کشور و یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های صنعتی ایران، نقشی بی‌بدیل در توسعه صنعتی، تولید و ایجاد اشتغال پایدار در استان فارس دارد .

عباس برنهاد افزود:استقرار صنایع بزرگ، کوچک و متوسط در این مجموعه، آن را به مهم‌ترین قطب تولید و صنعت استان تبدیل کرده و با اشتغال‌زایی مستقیم برای بیش از ۳۰ هزار نفر، جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد منطقه دارد.

وی تصريح كرد: برای تداوم این روند رو به رشد و پاسخ‌گویی به نیازهای رو‌ به‌ گسترش واحدهای تولیدی، لازم است با رویکردی حمایتی، برنامه‌محور و مبتنی بر احصای دقیق نیازها و اولویت‌بندی مسائل، گام‌هایی مؤثر در جهت ارتقاء کیفیت خدمات برداشته شود كه در این مسیر، تعامل، همکاری و هم‌افزایی میان شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت خدماتی از اهمیت بالایی برخوردار است.

برنهاد ضمن تأکید بر نقش کلیدی شرکت خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به سرمایه‌گذاران و صنعتگران، خاطرنشان کرد: شرکت خدماتی باید با برنامه‌ریزی دقیق و نگاه آینده‌نگر، در کنار شرکت شهرک‌های صنعتی قرار گیرد تا بتواند پاسخگوی نیازهای رو به رشد فعالان اقتصادی مستقر در شهرک باشد.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه با اشاره به تأمین ۵۰ لیتر بر ثانیه آب برای شهرک صنعتی بزرگ شیراز در نیمه دوم سال گذشته، گفت: این اقدام مؤثر در کاهش تنش آبی شهرک، به‌ویژه در فصول گرم و پرمصرف سال، نقش مهمی ایفا می کند و اکنون شرکت خدماتی باید نسبت به توزیع مناسب و عادلانه این منابع بین واحدهای صنعتی اقدام کند و با اجرای طرح‌های تکمیلی توسعه شبکه داخلی آب، زمینه بهینه‌سازی و پایداری توزیع آب را فراهم آورد.

وی همچنین بر اهمیت مدیریت تفکیک‌شده منابع آب تأکید کرد و گفت: با توجه به ضرورت مصرف آب شرب در واحدهای حساس مانند صنایع غذایی، لازم است شبکه توزیع آب واحدهای صنعتی با مصارف غیرشرب نظیر واحدهای بتنی، شیمیایی و فلزی از شبکه آب شرب جدا شودکه در این زمینه زیرساخت‌های اولیه این جداسازی با احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر شیراز در مجاورت شهرک و ایجاد خط انتقال اختصاصی پساب فراهم شده و باید با اجرای طرح‌های تکمیلی، بخشی از نیاز آبی این واحدها از طریق پساب تصفیه‌شده تأمین شود.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع راه‌های دسترسی شهرک اشاره کرد و گفت: جاده اصلی ورودی شهرک صنعتی در برخی ایام سال با ترافیک سنگین مواجه می‌شود که اگرچه اقداماتی برای تعریض این مسیر انجام شده و وضعیت نسبت به گذشته بهبود یافته است، اما در افق توسعه شهرک، تعریض کامل جاده و تعریف مسیرهای جایگزین و جدید باید در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار گیرد.

در این نشست، اعضای هیأت‌مدیره جدید شرکت خدماتی نیز دیدگاه‌ها، پیشنهادها و اولویت‌های مدنظر خود را در راستای بهبود خدمات‌رسانی و توسعه زیرساخت‌های شهرک مطرح کردند و بر تداوم همکاری مؤثر با شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تأکید شد.

شهرک صنعتی بزرگ شیراز با مساحتی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ هکتار یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور است که تاکنون بیش از ۴هزار و ۷۶۰ قرارداد سرمایه‌گذاری در این شهرک منعقد شده که از این تعداد۲هزار و ۴۷۰واحد صنعتی ،صنفی و کارگاهی با اشتغال ۳۰هزار و ۱۰۰نفر مشغول به فعالیت هستند.